FÖNSTERPUTS SURAHAMMAR

Professionell fönsterputs i Surahammar

Fönsterputs Surahammar. Professionell fönsterputsning till rätt pris. Vi erbjuder fönsterputs åt privatkunder och företag i Surahammar. Är du trött på att lägga flera timmar på att putsa dina fönster och så blev det ändå inte riktigt så bra som du hade tänkt dig? Oavsett om du vill ha mer tid för barnen, kroppen säger ifrån eller helt enkelt för att fönsterputs inte är din favoritsysselsättning, så hjälper vi dig. Din tid är värdefull. Låt oss göra jobbet! Vi putsar dina fönster skinande rena. Fönsterputsning i Surahammar med nöjd kund garanti.

Inget tjafs. Inga konstigheter. Bara professionell fönsterputs i Surahammar. Hos oss får du pålitlig service, ett professionellt bemötande och kvalité till rätt pris. Boka fönsterputs idag!

Fönsterputs Västerås - Nöjd kund garanti

NÖJD KUND GARANTI

Fönsterputs med nöjd kund garanti. Att många av våra kunder återkommer ser vi som ett tecken på att dom är nöjda. Garantin innebär att vi åtgärdar det som du inte är nöjd med.

FÖNSTERPUTS RUT-AVDRAG

Fönsterputsning ingår i hushållsnära tjänster (rut) som ger rätt till skattereduktion. Rut-avdraget gör att du betalar bara 50% av vad det egentligen kostar. Läs mer om rutavdrag på skatteverket.

ANSVARSFÖRSÄKRING

Professionell fönsterputsning med ansvars- och olycksfallsförsäkring. Som privatkund och företag kan du känna dig trygg med att anlita oss. Boka fönsterputs i Surahammar med omnejd.

PÅLITLIG SERVICEPARTNER

Tycker du att det är viktigt med en pålitlig servicepartner som kan ge dig kvalitet, kunskap och en personlig service? Välkommen att kontakta oss för alla typer av fönsterputs i Surahammar.

FÖNSTERPUTSABONNEMANG

Vi erbjuder fönsterputsabonnemang. Abonnemangsputs innebär att vi regelbundet tvättar utsidorna på dina fönster, tex var tredje månad. Alltid rena fönster. Snabbt, enkelt och utan bindningstid. Professionell fönsterputs i Surahammar.

ARBETSMATERIAL INGÅR

All material som fönsterputsningen kräver står vi för. Vi använder professionella verktyg och miljöanpassade produkter. Boka fönsterputs i Surahammar idag!

INNEHAR F-SKATT

Rena Fönster – Fönsterputs Hallstahammar innehar F-skatt och betalar skatt i Sverige. Välkommen att boka fönsterputs i Surahammar med omnejd.

UTBILDNING HÖG HÖJD

Fönsterputs på hög höjd. Vi har utbildning inom säkerhet och arbete på hög höjd, arbetsplattform. Ni kan känna er säkra i våra händer. Boka fönsterputs i Surahammar på hög höjd.

Fönsterputs Surahammar - Varför regelbunden fönsterputsning

VARFÖR UNNA SIG REGELBUNDEN FÖNSTERPUTS?

Du blir piggare av regelbunden fönsterputs

Rena och klara fönster ger bättre ljusinsläpp. Man blir gladare och piggare av regelbunden fönsterputs. Vi hjälper dig gärna med fönsterputs i Surahammar.

Fönsterputs ger ett rent och trevligt helhetsintryck. Välkommen att boka fönsterputs i Surahammar.

Genom regelbunden fönsterputs och underhåll av sina fönster behåller de värdet under en längre tid.

Snabbt, enkelt och problemfritt. Vi tar hand om din fönsterputs i Surahammar med omnejd.

Att många av våra kunder återkommer ser vi som ett tecken på att dom är nöjda.

Längtar du efter rena fönster? Toppen. Boka tid för fönsterputs i Surahammar idag!

FÖNSTERPUTS I SURAHAMMAR?

Vi erbjuder fönsterputs i Surahammar med omnejd

Vi utgår från Västerås, men erbjuder fönsterputs i Surahammar, Eskilstuna, Arboga, Köping, Hallstahammar, Enköping & Sala. Välkommen att kontakta oss för prisförslag.

Här kommer lite snabbfakta om Surahammar, mest för att ni ska kunna hitta oss på sökorden ”Fönsterputs Surahammar”. Surahammar är en tätort och centralort i Surahammars kommun. Den största privata arbetsgivaren på orten, ståltillverkaren Surahammars Bruks AB, har anor från 1500-talet.
Läs mer om Surahammar här: Surahammar wiki eller Surahammars kommun.

Fönsterputs Västerås
Fönsterputs Surahammar

FÖNSTERPUTS SURAHAMMAR

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Vi anser att det är ganska svårslaget. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vi putsar dina fönster skinande rena. Med många års erfarenhet i branschen kan du känna dig säker att du får en kvalitativ fönsterputs! Vi utför fönsterputs åt både företag och privatpersoner. Att många av våra kunder återkommer ser vi som ett tecken på att dom är nöjda. Fönsterputs Surahammar – Rena Fönster – Snabb & kvalitativ fönsterputsning!

FÖNSTERPUTSABONNEMANG

Tycker du om att se bra ut? Då kan du abonnera på fönsterputs. Abonnemangsputs innebär att vi regelbundet tvättar utsidorna på dina fönster, tex var tredje månad. Enkelt och problemfritt.

Vi erbjuder snabb och kvalitativ fönsterputs till rätt pris!

Fönsterputsabonnemang från 250 kr

SURAHAMMAR

Vi utgår ifrån Västerås, men erbjuder också fönsterputs i Surahammar, Eskilstuna, Köping, Arboga, Hallstahammar, Enköping & Sala.
Är du trött på att lägga flera timmar på att putsa dina fönster och så blev det ändå inte riktigt så bra som du hade tänkt dig? Låt oss göra jobbet! Fönsterputs Surahammar – Rena Fönster – Snabb & kvalitativ fönsterputsning. Boka fönsterputs idag!

DAGS FÖR FÖNSTERPUTS I SURAHAMMAR? BOKA TID IDAG!

HUR RÄKNAR MAN ANTAL FÖNSTER?

Antal fönster: 1 st

Antal fönster: 2 st

Antal fönster: 3 st

 PRISFÖRSLAG FÖNSTERPUTS SURAHAMMAR

Få prisförslag på fönsterputs i Surahammar inom 24 timmar!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig snart för ett prisförslag på fönsterputs i Surahammar. Vårt mål är att svara inom 24 timmar.

  Fönstertyp

  Övrig information

  OM RENA FÖNSTER FÖNSTERPUTS

  Rena Fönster är en enskild firma som drivs av mig, Peter Enbom. Putsade mina första fönster år 2003, då jag arbetade för ett av de största företagen i Sverige inom städ och fönsterputs. 2008 startade jag eget företag inom fönsterputsning. 2015 flyttade vi verksamheten från Borlänge till Västerås.

  Vårt motto är: ”Det tar år att vinna en kunds förtroende, men sekunder att förlora…”

  Hos oss får du pålitlig service, ett professionellt bemötande och kvalité till rätt pris. Med många års erfarenhet i branschen kan du känna dig säker att du får en kvalitativ fönsterputs!

  Fönsterputsare - Peter
  PETER ENBOM, FÖNSTERPUTSARE

  Det är jag som putsar dina fönster.