FÖNSTERPUTS BÅLSTA

Professionell fönsterputs i Bålsta

Fönsterputs Bålsta. Professionell fönsterputsning till rätt pris. Vi erbjuder fönsterputs till privatkunder och företag i Bålsta. Är du trött på att lägga flera timmar på att putsa dina fönster och så blev det ändå inte riktigt så bra som du hade tänkt dig? Oavsett om du vill ha mer tid för barnen, kroppen säger ifrån eller helt enkelt för att fönsterputs inte är din favoritsysselsättning, så hjälper vi dig. Din tid är värdefull. Låt oss göra jobbet! Vi putsar dina fönster skinande rena. Fönsterputsning i Bålsta med nöjd kund garanti.

Inget tjafs. Inga konstigheter. Bara professionell fönsterputs i Bålsta. Hos oss får du pålitlig service, ett professionellt bemötande och kvalité till rätt pris. Boka fönsterputs idag!

Fönsterputs Västerås - Nöjd kund garanti

NÖJD KUND GARANTI

Fönsterputs med nöjd kund garanti. Att många av våra kunder återkommer ser vi som ett tecken på att dom är nöjda. Garantin innebär att vi åtgärdar det som du inte är nöjd med.

FÖNSTERPUTS RUT-AVDRAG

Fönsterputsning ingår i hushållsnära tjänster (rut) som ger rätt till skattereduktion. Rut-avdraget gör att du betalar bara 50% av vad det egentligen kostar. Läs mer om rutavdrag på skatteverket.

ANSVARSFÖRSÄKRING

Professionell fönsterputsning med ansvars- och olycksfallsförsäkring. Som privatkund och företag kan du känna dig trygg med att anlita oss. Boka fönsterputs i Bålsta med omnejd.

PÅLITLIG SERVICEPARTNER

Tycker du att det är viktigt med en pålitlig servicepartner som kan ge dig kvalitet, kunskap och en personlig service? Välkommen att kontakta oss för alla typer av fönsterputs i Bålsta.

FÖNSTERPUTSABONNEMANG

Vi erbjuder fönsterputsabonnemang. Abonnemangsputs innebär att vi regelbundet tvättar utsidorna på dina fönster, tex var tredje månad. Alltid rena fönster. Snabbt, enkelt och utan bindningstid. Professionell fönsterputs i Bålsta.

ARBETSMATERIAL INGÅR

All material som fönsterputsningen kräver står vi för. Vi använder professionella verktyg och miljöanpassade produkter. Boka fönsterputs i Bålsta idag!

INNEHAR F-SKATT

Rena Fönster – Fönsterputs Bålsta innehar F-skatt och betalar skatt i Sverige. Välkommen att boka fönsterputs i Bålsta med omnejd.

UTBILDNING HÖG HÖJD

Fönsterputs på hög höjd. Vi har utbildning inom säkerhet och arbete på hög höjd, arbetsplattform. Ni kan känna er säkra i våra händer. Boka fönsterputs i Bålsta på hög höjd.

Fönsterputs Bålsta - Regelbunden fönsterputsning

VARFÖR UNNA SIG REGELBUNDEN FÖNSTERPUTS?

Du blir piggare av regelbunden fönsterputs

Rena och klara fönster ger bättre ljusinsläpp. Man blir gladare och piggare av regelbunden fönsterputs. Vi hjälper dig gärna med fönsterputs i Bålsta.

Fönsterputs ger ett rent och trevligt helhetsintryck. Välkommen att boka fönsterputs i Bålsta.

Genom regelbunden fönsterputs och underhåll av sina fönster behåller de värdet under en längre tid.

Snabbt, enkelt och problemfritt. Vi tar hand om din fönsterputs i Bålsta med omnejd.

Att många av våra kunder återkommer ser vi som ett tecken på att dom är nöjda.

Längtar du efter rena fönster? Toppen. Boka tid för fönsterputs i Bålsta idag!

FÖNSTERPUTS I BÅLSTA?

Vi erbjuder fönsterputs i Bålsta med omnejd

Vi erbjuder fönsterputs i Bålsta, Enköping, Sala, Västerås, Eskilstuna, Köping, Hallstahammar & Surahammar. Välkommen att kontakta oss för prisförslag.

Här kommer lite snabbfakta om Bålsta, mest för att ni ska kunna hitta oss på sökorden ”Fönsterputs Bålsta”. Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Den södra, och folkrikaste delen av Bålsta ligger inom Kalmar distrikt (Kalmar socken) och resten i Yttergrans distrikt (Yttergrans socken).
Läs mer om Bålsta här: Bålsta wiki eller Håbo kommun.

Fönsterputs Västerås

FÖNSTERPUTS BÅLSTA

Vad är bättre än rena och nyputsade fönsterrutor när solen tittar fram? Vi anser att det är ganska svårslaget. Genom vår professionella tjänst för fönsterputsning kan du ägna dig åt dina favoritsysselsättningar medan vi putsar dina fönster skinande rena. Med många års erfarenhet i branschen kan du känna dig säker att du får en kvalitativ fönsterputs! Vi utför fönsterputs åt både företag och privatpersoner. Att många av våra kunder återkommer ser vi som ett tecken på att dom är nöjda. Fönsterputs Bålsta – Rena Fönster – Snabb & kvalitativ fönsterputsning!

FÖNSTERPUTS ABONNEMANG

Tycker du om att se bra ut? Då kan du abonnera på fönsterputs. Abonnemangsputs innebär att vi regelbundet tvättar utsidorna på dina fönster, tex var tredje månad. Enkelt och problemfritt.

Vi erbjuder snabb och kvalitativ fönsterputs till rätt pris!

Fönsterputsabonnemang från 250 kr

HALLSTAHAMMAR

Vi utgår ifrån Västerås, men erbjuder också fönsterputs i Bålsta, Enköping, Sala, Eskilstuna, Köping, Hallstahammar & Surahammar.
Är du trött på att lägga flera timmar på att putsa dina fönster och så blev det ändå inte riktigt så bra som du hade tänkt dig? Låt oss göra jobbet! Fönsterputs Bålsta – Rena Fönster – Snabb & kvalitativ fönsterputsning. Boka fönsterputs idag!

DAGS FÖR FÖNSTERPUTS? BOKA TID IDAG!

HUR RÄKNAR MAN ANTAL FÖNSTER?

Antal fönster: 1 st

Antal fönster: 2 st

Antal fönster: 3 st

 PRISFÖRSLAG FÖNSTERPUTS BÅLSTA

Få prisförslag på fönsterputs i Bålsta inom 24 timmar!

Fyll i dina uppgifter nedan så kontaktar vi dig snart för ett prisförslag på fönsterputs i Bålsta. Vårt mål är att svara inom 24 timmar.

Fönstertyp

Övrig information

OM RENA FÖNSTER FÖNSTERPUTS

Rena Fönster är en enskild firma som drivs av mig, Peter Enbom. Putsade mina första fönster år 2003, då jag arbetade för ett av de största företagen i Sverige inom städ och fönsterputs. 2008 startade jag eget företag inom fönsterputsning. 2015 flyttade vi verksamheten från Borlänge till Västerås.

Vårt motto är: ”Det tar år att vinna en kunds förtroende, men sekunder att förlora…”

Hos oss får du pålitlig service, ett professionellt bemötande och kvalité till rätt pris. Med många års erfarenhet i branschen kan du känna dig säker att du får en kvalitativ fönsterputs!

Peter Enbom, Fönsterputsare
PETER ENBOM, FÖNSTERPUTSARE

Det är jag som putsar dina fönster.

FÖNSTERPUTS BÅLSTA – PRISER

Fönsterputs i Bålsta till rätt pris

FÖNSTERPUTS LÄGENHET

1:a från 375kr (max 8 fönster)

2:a från 425kr (max 10 fönster)

3:a från 500kr (max 12 fönster)

4:a från 625kr (max 15 fönster)

5:a från 700kr (max 17 fönster)

Inglasad balkong: från 250kr (inkl moms)

Alla priser är efter RUT avdrag, och inkl moms.

FÖNSTERPUTS VILLA/RADHUS

Ca Pris (beroende på storlek, skruv och spröjs):

2-sid 40 kr per fönsterbåge (inkl moms)

4-sid 50 kr per fönsterbåge (inkl moms)

6-sid 65 kr per fönsterbåge (inkl moms)

Inglasad veranda från 250kr (inkl moms)

Inställelseavgift från 150 kr.

Minsta pris för villa/radhus: 500kr (inkl moms)

Alla priser är efter RUT avdrag, och inkl moms.

PRIS FÖNSTERPUTSARE

Våra erfarna fönsterputsare ser till att du får glasklara fönsterrutor!

Priserna gäller om det är undanplockat i fönstrena så att dom är lättåtkomliga när vi kommer ut till dig som kund.

Vi tar med oss alla redskap och material som behövs, men tänk på att säga till om vi behöver ta med stege.

För en exakt offert och bästa pris, fyll i formulär med mer information.

Alla priser är efter RUT avdrag, och inkl moms.